• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un echipaj format din şase studenţi de la Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava s-a clasat pe locul 5 la faza internaţională a ediției 2016 a concursului de creare de produse alimentare eco-inovative „Ecotrophelia”. Competiția a avut loc la Paris, iar primele 4 poziții au fost ocupate, în ordine, de echipele din Franța, Belgia, Marea Britanie și Germania. Din echipajul USV au făcut parte Loredana-Elena Sîrghie, Mariana-Violeta Bejinariu, Ecaterina-Flavia Iloaei, Ovidiu-Marian Apetrei, Alexandru-Iulian Buchi şi Alexandru Buţerchi. Ei sînt coordonaţi de conferenţiarul universitar doctor inginer Adriana Dabija şi au propus produsul „ForestROut-conserve de păstrăv tip pastă”, cu care s-au impus la etapa națională a „Ecotrophelia”. La concursul din Paris au participat echipe din 15 țări. Președintele juriului a fost managerul Centrului de Cercetare Nestlé, Ariane Andres. Universitatea din Suceava a reprezentat România, pentru a treia oară, la competiţia internaţională „Ecotrophelia”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava