Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, a dorit să transmită un mesaj mai special în care să aduc în atenție activitatea mai puțin văzută a Primăriei. El a arătat că echipa din cadrul Primăriei nu se ocupă doar de hârtii, atragerea de fonduri europene, monitorizarea investițiilor, turnarea asfaltului sau organizarea de activități pentru copiii, tinerii sau seniorii din comunitatea noastră.

”Angajații primăriei sunt și cei de la Direcția Tehnică sau de la Servicii Comunale care au grijă zi de zi ca mica noastră localitate să se păstreze cât mai curată, îngrijită și sigură. La Direcția Tehnică avem foarte puțini muncitori, cam același număr pe care l-am avut și înainte de a porni șantierele aflate acum în lucru cu tot disconfortul și mizeria de pe șantiere sau înainte de începerea războiului cu toată aglomerația din Vama Siret, de pe drumul european E85 și împrejurimi. Acești muncitori și-au suplimentat considerabil activitatea în ultimii ani pe lângă șantierele noastre și pe întreg drumul vămii în ceea ce privește activitatea de colectare gunoi, măturat, vidanjare toalete ecologice etc. Acești muncitori din primărie nu fac cele mai ușoare activități, nici cele mai comode, nici cele mai frumoase activități, dar ei sunt cei care au grijă în permanență de orașul nostru și merită pe deplin respectul nostru! Vă mulțumim!”, a transmis Adrian Popoiu.

Mesaj special al primarului Adrian Popoiu către o anumită categorie de salariați din Primăria Siret, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava