Concert pascal
MOPAN Suceava

Michelle Rodriguez a refuzat la început să interpreteze rolul Letty Ortiz în celebra fanciză ‘Fast & Furious’, pentru că nu i-a plăcut cum fusese scris personajul, potrivit contactmusic.com.

Colega vedetei în vârstă de 42 de ani, Jordana Bewster, a spus, într-un interviu acordat publicației Entertainment Weekly: „Când Michelle și-a citit partea, nu i-a plăcut, a spus ceva de genul: ‘Nu. Eu nu voi juca asta.’ Apoi a schimbat ea totul. De la o iubită ‘trofeu’ a ajuns la acest personaj foarte complex.”

În altă ordine de idei, Universal Pictures a dat publicității un nou trailer pentru ‘Fast & Furious 9’. În trailer, Dom (Vin Diesel) și Letty (Michelle Rodriguez) descoperă că viața lor tihnită se schimbă atunci când Dom este încă o dată constrâns ca, împreună cu echipa lui, să oprească un complot condus de însuși fratele său Jakob (John Cena).

Acțiunea sare dintr-un loc în altul pe glob – de la Londra la Tokyo, din America Centrală la Edinburgh în Anglia, dintr-un buncăr secret din Azerbaidjan până la forfota din Tbilisi. De-a lungul drumului, se reînnoadă vechi prietenii, se întâlnesc vechi dușmani, istoria se rescrie, și semnificația familiei va fi din nou pusă la încercare.

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 26 iunie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava