Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, Bacăul a găzduit Campionatul Naţional de poliatlon înot pentru copiii de 10-11 ani. Competiţia reuneşte cinci probe, câştigătorii fiind desemnaţi după punctajul adunat din aceste curse. Ediţia 2017 a Campionatului Naţional de poliatlon a avut o participare record, nu mai puţin de 549 sportivi (256 fete şi 293 băieţi) reprezentând 64 cluburi, aliniindu-se la start.

CSS-LPS Suceava a participat la concurs cu o delegaţie restrânsă de nouă sportive, Ioana Ursu, Oana Sauciuc, Petriana Popovici, Ingrid Sofronea şi Paul Panait la categoria 11 ani, iar Paula Boleacu, Antonia Dattola, Ştefan Trocin şi Cezar Neagu au concurat la categoria 10 ani.

Ioana Ursu a fost desemnată cea mai bună sportivă din ţară la categoria fete 11 ani şi a primit titlul de Campion Naţional de poliatlon după ce a obţinut două victorii în probele de 50 spate şi 50 fluture (probe la care a fost foarte aproape de stabilirea unor noi recorduri naţionale, 15 sutimi i-au lipsit la 50 fluture şi doar o sutime la 50 spate) şi trei medalii de argint în probele de 50 liber, 200 liber si 200 mixt .

Pe lângă aceste rezultate deosebite CSS-LPS Suceava a mai obţinut un titlu de campion naţional în proba de 4×50 mixt cu echipa feminină şi o medalie de argint în proba de 4×50 liber cu aceeaşi echipă a fetelor de 11 ani. Din formaţia suceveană au făcut parte sportivele Oana Sauciuc, Ingrid Sofronea, Ioana Ursu şi Petriana Popovici .

Ceilalţi sportivi care nu au urcat pe podiumul de premiere au realizat performanţe deosebite :
Ştefan Trocin – locul 6 la 50 fluture şi locul 15 la 50 bras
Oana Sauciuc – locul 9 la 50 bras şi tot 9 la 50 spate
Petriana Popovici – locul 14 la 50 şi 200 liber şi la 50 bras
Ingrid Sofronea -15 la 50 bras
Paula Boleacu – locul 16 la 50 fluture şi locul 19 la 50 liber
Paul Panait – 26 la 50 fluture

„Mă bucur foarte mult pentru performanţele realizate de aceşti copii, rezultate care încununează miile de ore petrecute în bazin. Sper ca ei să fie la fel de serioşi în continuare şi să-şi dorească să progreseze. Doresc să mulţumesc tuturor celor care sunt implicaţi într-o mai mare sau mai mică măsură în înotul sucevean şi care ne-au susţinut constant până acum: conducerii Şcolii Gimnaziale nr. 3 Suceava şi conducerii LPS Suceava, conducerii Clubului Universitar din Suceava, domnului Cătălin Bunduc şi Victoria 21 Gym şi nu în ultimul rând părinţilor” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava