Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihaela Rădulescu (47 ani) a scris pe blogul său personal un mesaj despre moarte în care şi-a exprimat opinia referitor la atitudinea mass-mediei privind trecerea în nefiinţă a valorilor care au contribuit la dezvoltarea culturii în România, notează click.ro.

Mihaela s-a arătat dezgustată de faptul că personalităţile importante primesc recunoaşterea meritată doar după ce trec în nefiinţă. Ea a menţionat că moartea a devenit un subiect exploatat de oportuniştii care vor să fie percepuţi într-o lumină pozitivă, vorbind frumos despre oricine care a decedat.

„Moartea nu mi se mai pare asa de infricosatoare. Credeam, ca tot omul, ca e nasol sa mori, ca… deh, cu o moarte toti suntem datori. Dar vad ca moartea face rating, genereaza like-uri, e share-uita si hastaguita in fel si chip. Inca n-am vazut emoticoane cu vreo coasa sau cruce, nici cu sicriu sau animatie de cimitir, dar probabil ca se lucreaza la ele.”, a scris Mihaela pe blogul personal, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mihaela-radulescu-despre-moarte-cred-iubire-nu-epitaf-cu-uri

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava