Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala complexului „Lia Manoliu”, din Bucureşti, a găzduit, la finele săptămânii trecute, finala Campionatului Naţional de Atletism în sală pentru juniori I. La competiţie au participat 359 de sportivi de la 83 de cluburi din România.

Cea mai bună performanţă a delegaţiei sucevene a fost realizată de tânărul Mihai Romaş, de la LPS Suceava, care a câştigat proba de 800 de metri. Suceveanul, care este pregătit de profesorul Iustin Tătărău, s-a situat al patrulea în proba de 400 de metri.

Rezultate remarcabile au obţinut şi Simona Caziuc, locul al IV‑lea în proba de 800 de metri, Andreea Bucătariu, locul al V‑lea în proba de 3.000 de metri şi Marius Hascioschi locul al IV‑lea în proba de 3.000 de metri şi locul al VI‑lea în cea de 1.500 de metri. Sportivele Simona Caziuc şi Andreea Bucătariu, de la LPS Suceava, sunt pregătite de antrenorul emerit Toader Flămând şi sunt de categoria juniori II, iar Marius Hascioschi este sportiv la CSŞ Gura Humorului şi este pregătit de profesoara Daniela Lucaci.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava