Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, va participa marți, 14 martie 2023, la inaugurarea poligonului pentru pregătirea de specialitate a personalului de intervenție în situații de urgență din România și Ucraina, în localitatea suceveană Siret, informează Prefectura Suceava.

Ceremonia va începe la ora 11.00. Poligonul a fost realizat cu fonduri europene atrase printr-un proiect transfrontalier dar și cu sprijinul Primăriei orașului Siret care a constat în următoarele: asigurarea fără plată a terenului în suprafață de peste 2 hectare către ISU Bucovina Suceava, consultanță și sprijin în derularea proiectului transfrontalier atunci când a fost nevoie, finanțarea din bugetul local a unei investiții în rețeaua de canalizare pluvială prin care au fost colectate apele pluviale de pe strada Sucevei și din zona Fundației Umanitare ”O Nouă Viață”. Efortul financiar al primăriei a fost de 450.000 de lei. De asemenea, primăria a asigurat și transferarea liniilor electrice din suprateran în subteran în dreptul heliportului, valoarea lucrărilor fiind de 78.000 lei.

Ministrul de interne vine la Siret să inaugureze Poligonul pentru pregătirea pompierilor militari din România și Ucraina, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava