Concert pascal
MOPAN Suceava

O mare isterie s-a creat în social media la aflarea veștii că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, chefii emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, au decis să părăsească acest show de televiziune, notează click.ro.

Această schimbare de o mare importanță a împărțit lumea în două tabere: cei care îi critică pe chefi, respectiv cei care critică producția de la Antena 1. Mircea Radu și-a expus părerea referitor la această discuție, și o amintește și pe Mona Segall, despre care a mărturisit că ea știe cel mai bine cât de importantă era prezența celor trei jurați în cadrul emisiunii.Mircea Radu consideră că producătoarei îi va fi foarte greu să continue după „lovitura sub centură” de care a avut parte, mai ales că, odată cu plecarea celebrilor bucătari, „nimic nu va mai fi cum a fost”, potrivit sursei citate.

Pentru chefi, nimic nu va mai fi din ce a fost. Dar ei sunt băieți mari, au călcat pedala până la fund, la viteza asta nu mai există nuanțe, va fi sau nu va mai fi deloc. Niciodată.

„Dar noi, telespectatorii, unde suntem in povestea asta? Păi unde să fim, pe canapea, în fața televizorului; nu ne întrebăm nici ce fac, nici unde se duc, nici de ce au plecat chefii de la A1 – e posibil să tresărim la întrebarea “pe câți bani s-or fi ușchit de-acolo?” dar numai un pic. Tot ce vrem este umplerea locului rămas gol cu emisii puternice și staruri. Pentru că noi, telespectatorii, vrem sânge pe ecran chiar dacă știm că e ketchup.”, e parte din mesajul transmis de Mircea Radu.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mircea-radu-mesaj-sublim-pentru-mona-segall-dupa-2309237.html

Mircea Radu, mesaj sublim pentru Mona Segall, după plecarea celor trei jurați de la „Chefi la cuțite”: „Îi va fi și mai și mai rău”, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava