Clipe emoționante pentru secretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătății, medicul sucevean Tiberius Brădățan, care și-a unit destinele cu aleasa inimii lui, Ramona Furtună. Ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns la o pensiune din comuna Mălini, la nuntă participând membrii ai familiei și prieteni apropiați. Tiberius Brădățan a divorțat în anul 2019.

Noua soție a lui Tiberius Brădățan, Ramona Furtună, este din Baia Mare și a fost consilier al fostului ministrul al sănătății, Sorina Pintea.

Medicul sucevean Tiberius Brădățan a fost numit oficial în funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății la începutul acestui an. Brădățan este medic primar în medicina de urgență. El a mai ocupat funcțiile de subsecretar de stat și secretar de stat în cadrul aceluiași minister. Tiberius Brădățan a fost și director medical al Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Momente emoționante pentru secretarul de stat, medicul sucevean Tiberius Bradațan. Și-a unit destinele cu aleasa lui, la Mălini, 4.8 out of 10 based on 17 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/10 (17 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava