Concert pascal
MOPAN Suceava

Moș Crăciun a venit cu sute de daruri pentru copiii din orașul Liteni. Moșul a ajuns la Liteni în seara de Ajun, în parcarea Sălii Sportului, acolo unde Primăria Liteni a pregătit un eveniment special pentru locuitorii orașului.

“Și în acest an, în seara Ajunului de Crăciun, după un spectacol de colinde susținut de actuali dar și de foști elevi ai Liceului din Liteni, coordonați de prof. Dan Matachi, a venit Moșul cu daruri pentru cei mici”, a spus primarul din Liteni, Tomiță Onisii. Recitalul de colinde a fost susținut de Corul Liceului „I.V. Liteanu” şi Grupul vocal-instrumental Izvoraşul din Liteni, interpreţi: Ilinca Vornicu, Stefania Popa, Andreea Petrariu, Briana Calistru, Iustina Cazacu,  Andreea Bădărău,  Maria Ivan, Izabela Popa, Mădălina Maftei, Narcisa Mitruţ, Nicoleta Dumitru (Borş), Florin Costan, Elisa Tîrgovăţu şi un Grup de colindători din oraşul Liteni.

“Și pentru cei mari Moșul a avut o surpriză, o locație nouă și anume parcarea Sălii Sporturilor. Focurile de artificii foarte așteptate au încheiat o seară deosebită pentru toți.

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, vouă şi celor apropiaţi”, a transmis primarul Onisii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava