Concert pascal
MOPAN Suceava

Cătălin Scărlătescu nici nu-şi putea alege o meserie mai potrivită. Îi place mâncarea bună, atât să o prepare, cât şi să o mănânce. Adoră să facă experimente, în bucătărie, să combine ingrediente, să testeze reţete din toate colţurile lumii. În aceste condiţii, ar fi mai greu să ţină diete.

Se spune că bucătarii se satură din miros. Nu este şi cazul lui Cătălin Scărlătescu, juratul emisiunii “Chefi la cuţite” de la Antena 1, potrivit click.ro.

“Uitaţi-vă la mine! Vi se pare că doar aş mirosi mâncarea? Din prisma meseriei, mi-e greu să ţin diete, să mă abţin de la ceva. Am avut perioade în care am încercat să fiu mai disciplinat, ba chiar mi-am impus anumite diete care să mă facă să dau jos nişte kilograme. Şi a funcţionat. Însă e greu, mai ales când ai de jurizat sute de preparate, cum facem la «Chefi la cuţite», când vrei să descoperi tot felul de preparate sau când faci diverse testări şi eşti obligat să guşti”, a spus Scărlătescu, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/motivul-pentru-care-catalin-scarlatescu-nu-gateste-la-el-acasa

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava