Concert pascal
MOPAN Suceava

Lumea televiziunii adesea ascunde pasaje întunecate și conflicte aprinse, iar unul dintre cele mai notorii a avut loc între doi cunoscuți prezentatori TV români – Mădălin Ionescu și Dan Capatos. Ceea ce a început ca o competiție între emisiunile lor a escaladat până la un scandal de proporții care a ajuns chiar în instanță, notează click.ro.

În 2015, un conflict intens a izbucnit între „Un show păcătos” (denumit acum Xtra Night Show) și „WowBiz,” emisiuni difuzate de Kanal D și Antena 1, respectiv. Disputa a început cu afirmații jignitoare făcute de Dan Capatos la adresa lui Mădălin Ionescu și a formatului său de emisiune, alimentând o rivalitate care s-a transformat într-un adevărat război juridic.

Mădălin Ionescu l-a pârât pe Dan Capatos, acuzându-l de afirmații jignitoare și de încercări de discreditare a sa și a emisiunii sale. Unul dintre momentele critice a fost legat de acuzația că Dan Capatos ar fi influențat-o pe Mărioara Zăvoranu să facă declarații controversate cu privire la moștenirea fiicei sale în timp ce aceasta se afla în spital.

Criticile și acuzele reciproce au escaladat rapid, atingând un punct culminant când Dan Capatos a fost acuzat de Mădălin Ionescu că ar fi influențat negativ evenimentele din viața personală a unei persoane aflate într-o situație vulnerabilă. Această situație a dus la declanșarea procesului în instanță, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/motivul-pentru-care-madalin-ionescu-si-dan-capatos-2331965.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava