Concert pascal
MOPAN Suceava

Diseară începe sezonul suprem Survivor All Stars la PRO TV! De pe 16 ianuarie, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 21.30, Daniel Pavel (46 de ani), le aduce celor de acasă un show ce nu trebuie ratat.

10 Faimoși și 10 Războinici sunt pregătiți să ducă lupta la cel mai înalt nivel. Cum se prezintă situația în jungla dominicană, cum a fost reîntoarcerea acolo pentru Daniel Pavel, prezentatorul acestui show fabulos, cum au decurs până acum filmările și cât de ridicată este adrenalină, a povestit exclusiv pentru Click! chiar Domnul Dan! Care nu a plecat singur acolo ci însoțit de viitoarea lui mireasă, Ana!

Cum este reîntoarcerea în junglă dominicană pentru domnul Dan?

Pentru mine, semne bune, anul are atunci când începe în avionul spre Republica Dominicană. Este deja o tradiție după patru ani să știu că luna ianuarie mă prinde pe nisipul fierbinte dominican. Când mai știu și că trebuie să fiu aici pentru a filma sezonul suprem, „Survivor All Stars”, reîntoarcerea a fost plină de energie bună și zâmbete, dar și de presiunea de a le aduce celor de acasă cel mai puternic show.

Cum au decurs filmările până acum? S-au lăsat și cu mici incidente pentru Faimoși și Războinici?

Eu nu le consider incidente, cred că orice discuție pe care voi o vedeți la televizor, pleacă din încrâncenarea și motivația puternică a membrilor triburilor. Filmările au decurs foarte bine, probele sunt grele, dar sunt și dovadă că acești concurenți sunt cei mai tari din toate sezoanele.

 

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/incepe-survivor-all-stars-daniel-pavel-ne-2331985.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava