Concert pascal
MOPAN Suceava

Marina Voica, una dintre cele mai longevive artiste din România, care, la 87 de ani ai săi, își poartă cu eleganță tinerețea sufletului, a fost invitata lui Adrian Artene în cadrul celui mai recent episod al podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Artista a vorbit deschis și cu melancolie în glas despre copilărie, despre anii tinereții,  iubire, credință, despre intimitatea unei existențe care s-a scris pe scenă, dar și despre experiența unei vieți trăite elegant, în pantofi cu toc și rochii din dantelă. S-a mutat în România la vârsta de 23 de ani, a locuit pe Calea Victoriei și și-a impresionat vecinii cu televizorul, frigiderul și motocicleta aduse de la ea de acasă, din Rusia. Primul cuvânt spus în română a fost „Eu te iubesc!”, iar artista i-a declarat jurnalistului Adrian Artene că a învățat greu limba noastră, potrivit sursei citate.

Elegantă și rafinată la vârsta pe care o poartă cu mândrie, Marina Voica s-a declarat posesivă în tot ceea ce face. Nu regretă că nu are copii. Ar fi vrut să dețină controlul și să vorbească mereu la telefon cu ei, mai ales dacă ar fi avut un băiat.

„Nu regret! De ce să regret ce cândva nu am vrut! Eu știu ce fel de copil aveam? Câte exemple am eu cu copiii, cu prietenii care au copii și care sunt foarte fericiți cu unii și deloc nefericiți cu alții. Nu cred că eram o mamă… sunt foarte exclusivistă.”, a precizat Marina Voica, explicând cumva de ce anume a ales să nu devină mamă, potrivit sursei citate.

Ce nu știam încă despre Marina Voica este că, deși este rusoaică, artista se roagă în limba română și s-a botezat în România la vârsta de 50 de ani.

„În limba română mă rog. Eu m-am botezat aici, în România, la 50 de ani! De ce atunci? Ai uitat de unde vin, unde religia a fost blamată, interzisă. De unde știu eu cum se face crucea? Nu știu! Nu m-a învățat nimeni, mama era ateistă sută-n sută, tatăl nu, dar nu vorbea despre asta. El nu vroia să mă învețe să fiu contra, trebuia să fiu educată, el avea un post foarte mare.”, a povestit Marina Voica, conform click.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/primetime/motivul-pentru-care-marina-voica-s-a-botezat-la-2351579.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava