Concert pascal
MOPAN Suceava

Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, l-a acuzat pe primarul din Rădăuţi, Aurel Olărean, că nu este preocupat de modul în care se derulează proiectul european pentru modernizarea reţelelor de apă şi canalizare din acest municipiu. Nechifor a spus că Aurel Olărean a lipsit fără a avea vreo motivaţie de la o întâlnire care a avut loc joi la sediul Consiliului Judeţean, în cadrul căreia a fost analizat stadiul celor 11 proiecte pe fonduri europene pentru modernizarea reţelelor de apă şi canalizare din mai multe zone ale judeţului. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a ţintu să precizeze că şi primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, nu a participat la acestă întâlnire, însă l-a sunat şi i-a transmis că la întâlnire va ajunge un alt reprezentant al primăriei. „ Domnul Olărean nici măcar nu s-a obosit să facă informarea asta. L-am văzut că era la plimbare prin Suceava, dar nu s-a preocupat să vină la discuţii, deşi, din păcate, la Rădăuţi avem şi cea mai gravă situaţie”, a spus Cătălin Nechifor, făcând referire la faptul că Aurel Olărean a fost prezent joi în Suceava, însă pentru a participa la un miting al PDL în faţa Palatului Administrativ.

Nechifor a explicat că lucrările de extindere a reţelelor de apă sunt finalizate în proporţie de 37,5%, însă există probleme mari în proiectul pentru staţia de epurare, care a fost suspendat printr-o decizie a Curţii de Apel. „Mi-aş fi dorit să discutăm cu domnul primar, dar din păcate nu poţi vorbi în lipsa lui”, a spus Nechifor.

El a mai arătat că în urma discuţiilor avute cu specialiştii ACET Suceava şi cu membrii Asociaţiei Judeţene de Apă Canal a reieşit faptul că lucrările din Suceava, Fălticeni, Vatra Dornei şi Gura Humorului sunt în grafic, în raport cu data la care au fost semnate contractele pentru execuţia lucrărilor de extindere a reţelelor de apă şi canalizare. Nechifor a adăugat că probleme se înregistreză la Salcea şi Măneuţi, acolo unde soluţia tehnică trebuie modificată pentru a asigura populaţiei apă potabilă de calitate, fiind necesară montarea unui sistem pentru deferizarea apei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava