Concert pascal
MOPAN Suceava

Cortina a fost trasă în cel mai dureros mod pentru un artist. Aplaudat o viață întreagă și iubit pentru cântecele sale, Nelu Bălășoiu a fost înmormântat doar în prezența a opt persoane, așa cum prevăd măsurile din ordonanțele militare emise în perioada stării de urgență. Solistul de folclor a murit infectat cu coronavirus și își doarme somnul de veci la Cimitirul Sfântul Ilie din Pipera, notează click.ro.

Fiul său cel mic, Ionuț, a făcut anunțul trist pe Facebook. „Drum lin către ceruri, Tata! Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere și condoleanțele transmise! Tatăl meu a fost înmormântat astăzi (n.r. joi, 23 aprilie) la cimitirul Sfântul Ilie din cartierul Pipera (Orașul Voluntari). Din păcate, dată fiind situația actuală, la înmormântare nu au putut participa mai mult de 8 persoane, deși sunt sigur că mulți și-ar fi dorit să îi aducă un ultim omagiu!”, a scris Ionuț Bălășoiu pe Facebook, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nelu-balasoiu-fost-inmormantat-fiul-lui-este-distrus-din-pacate-doar-8-oameni-au

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava