Concert pascal
MOPAN Suceava

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive prezențe de la Pro TV. Astrologul este mereu gata să le ofere oamenilor informații, în fiecare dimineață, cu privire la semnele zodiacale de care aparțin, însă noi suntem aici să vă deslușim misterul legat de coafura ei: poartă sau nu perucă Neti Sandu? Din cauza acestei situații controversate, la un moment dat, Neti a ajuns să fie agrestă pe stradă de o persoană care a tras-o de păr, pentru a vedea dacă poartă sau nu perucă, potrivit click.ro.

„Am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Mi s-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis «îți stă mai bine, rămâi așa». Ideea este că, din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect. Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat… Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu. (…) După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți.”, a spus Neti Sandu într-un interviu pe care l-a acordat, acum ceva timp, pentru viva.ro, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/neti-sandu-agresata-pe-strada-prezentatoarea-tv-2227567.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava