Concert pascal
MOPAN Suceava

Miley Cyrus va juca în serialul pe care îl pregătește legendarul regizor Woody Allen pentru gigantul american online Amazon. Potrivit contactmusic.com, Allen, în vârstă de 80 de ani, s-a îndrăgostit de abilitățile actoricești ale lui Cyrus, 23, pe vremea când aceasta o interpreta pe Hannah Montana într-un serial pentru copii produs de Disney.

Faimosul regizor a spus pentru Hollywood Reporter, în urmă cu câteva luni: „Am observant cu ani în urmă că ai mei copii se uitau la Hannah Montana, iar eu mi-am zis: ‘Cine este această fată? Joacă atât de bine. Își spune replicile atât de natural’. Show-ul nu este cine știe ce, dar ea este foarte bună în ceea ce face.”

Woody i-a propus cântăreței să joace în noul său serial, după ce primele sale impresii bune despre e i s-au confirmat după o apariție a acesteia în show-ul american ‘Saturday Night Live’. “Am spus ‘Se confirmă toate gândurile mele despre ea. Este foarte bună, o fată foarte talentată’. A vrut o mică pauză, dar va juca în serial, pentru că rolul pe care i l-am propus a interesat-o.”, a mai spus Woody Allen, potrivit sursei citate.

Actriţa Annie Hall a dezvăluit despre noul proiect cinematografic: „Este o comedie în care rolurile principale vor fi interpretate de mine, Elaine May și Miley Cyrus. Acțiunea se va petrece în anii ’60.”

Şi, deşi acţiunea se va petrece în anii ’60, Miley Cyrus crede că povestea nu este cu foarte mult diferită de cea din zilele noastre.

Serialul, intitulat ‘Crisis on Six Scenes’, va avea premiera pe 30 septembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava