Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicoleta Voicu a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda are facturi uriaşe la energie electrică şi de abia se descurcă cu banii, potrivit click.ro.

Nicoleta Voicu a povestit, la o emisiune tv, că a primit o factură uriaşă la energie electrică, după liberalizarea pieţei. Cântăreaţa a explicat că suma totală a fost de 1.200 de lei, din care aproape 600 au fost consumul pe ultima lună. ”Am primit o factură de 12 milioane, în bani vechi (1.200 lei), este o regularizare și o factură, cea mai recentă calculată, regularizarea de vreo 440 lei, adică patru milioane patru sute. Diferența de vreo 6 milioane (600 lei), este consumul de pe ultima lună. Foarte mult! Foarte mult!”, a declarat Nicoleta Voicu, la Antena Stars, conform sursei citate.

Nicoleta Voicu a spus că activitatea artiştilor este mult redusă în această perioadă, aşa că primeşte o indemnizaţie de 2.200 de lei, dar banii se duc pe rata de la bancă şi pe facturi, iar ea rămâne cu 200 de lei.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/nicoleta-voicu-probleme-financiare-facturi-410815.html

Nicoleta Voicu, probleme financiare din cauza facturilor uriaşe. "Rămân cu 200 de lei", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava