Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a declarat că pensiunile din județul Suceava sunt pline în perioada sărbătorilor de iarnă pe stil vechi. Niculai Barbă a spus că județul Suceava rămâne și în acest an o destinație pentru petrecerea Revelionului pe stil vechi.

El a arătat că gradul de ocupare al pensiunilor din zona de munte este de peste 85% în momentul de față, când se serbează Crăciunul pe stil vechi și va mai crește în perioada următoare când este Anul Nou pe stil vechi. Situația este comparabilă cu cea din anul 2019. „Bucovina confirmă din nou și este în topul preferințelor turiștilor care sărbătoresc Crăciunul și Anul Nou pe stil vechi”, a subliniat vicepreședintele CJ Suceava. El a precizat că deși de obicei după ce se termină vacanța de iarnă, în general în țară gradul de  ocupare scade, în Bucovina se menține un grad ridicat de ocupare ca urmare a faptului ca vin turiștii ce petrec sărbătorile pe rit vechi. „Bucovina oferă servicii și ospitalitate. Găsesc tot ce își doresc pentru astfel de perioade. Mâncare, agrement, peisaje deosebite, tradiții și în special autenticul zonei.

La pensiunile din județul Suceava au ajuns numeroase grupuri de turiști din Republica Moldova si Ucraina care petrec Sărbătorile de Iarnă pe stil vechi, venind familii întregi cu copii, părinți și bunici”, a mai spus Niculai Barbă. El a arătat că și pârtiile din județ sunt deschise, acestea fiind o altă atracție pentru cei care țin sărbătorile pe stil vechi și vor ajunge în județul Suceava în această perioadă.

Niculai Barbă: Bucovina confirmă din nou și este în topul preferințelor turiștilor care sărbătoresc Crăciunul și Anul Nou pe stil vechi, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava