Concert pascal
MOPAN Suceava

Noul primar ales al municipiului Rădăuţi a ţinut să le mulţumească tuturor rădăuţenilor care i-au acordat votul pentru a câştiga alegerile. Într-o postare pe contul său de Facebook, Nistor Tatar a le-a mulţumit atât tinerilor, cât şi seniorilor care l-au primit în casele lor, care l-au ascultat şi care au crezut şi cred în continuare în el. „Ma adresez in egala masura si cetăţenilor care nu m-au votat, nu o sa dezamagesc pe nimeni, împreună o să aducem Radautiul la standard de oraş civilizat, oraş european.
Îi felicit din tot sufletul pe toti colegii din echipa mea de campanie, care au muncit și concurat în această campanie. A fost o luptă grea, dar care a dovedit că partidul nostru este puternic prin unitate, disciplină și respect față de alegătorii săi.
Aceleași gânduri bune le transmit și tuturor colegilor din PSD care au obținut primării importante în judet. Împreună am facut si vom face mereu o echipă puternică, mereu în slujba cetatenilor.
Vreau să mulţumesc si familiilor noastre, care ne-au fost alături şi ne-au sprijinit înainte şi în timpul campaniei. Ştiu că a fost dificil si de aceea vă mulţumesc pentru răbdare!
Le mulţumesc si tuturor celor care au contribuit la buna desfăşurare a acestui proces electoral”, a spus Nistor Tatar.
El a ţinut să precizeze că munca noii echipe PSD de la conducerea Primăriei Rădăuţi „abia acum începe”. Primarul din Rădăuţi a precizat că echipa sa este una puternică, motivată, formată din oameni „care îşi vor face datoria ireproşabil faţă de cei care i-au mandatat să îi reprezinte”.
„Am câștigat cu o campanie pozitivă și un program clar pentru oraș. Sunt recunoscător pentru votul pe care l-am primit ieri. Nu ne lăudăm cu reuşita, ci vom trece direct la treabă.Vreau sa va asigur ca deciziile primăriei vor fi luate în mod transparent, iar cetăţenii vor fi consultaţi asupra problemelor importante. Voi fi un primar care se luptă pentru oameni. Zilele următoare vom prioritiza problemele pe care le are municipiul nostru şi vom începe să acţionăm”, a spus primarul din Rădăuţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava