Concert pascal
MOPAN Suceava

Conform site-ului posturi.gov.ro, în județele Suceava, Botoșani, Neamţ și Vaslui vor fi scoase la concurs mai multe posturi pentru bugetari. Sunt căutați directori, psihologi, șoferi, paznici, dar și asistenți medicali și inspectori de specialitate în Primării, Consilii Județene, spitale sau școli.

La Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret sunt scoase la concurs posturile de director medical și de director financiar contabil, iar la Școala Gimnazială Todirești se pot ocupa două posturi de îngrijitor și muncitor.

De asemenea, Universitatea Ștefan Cel Mare Suceava își dorește să ocupe posturi de psiholog, administrator financiar, inginer sistem, consilier juridic/ jurist și secretar șef facultate. De șoferi au nevoie: Primăriile Preutești și Dorna Arini, din județul Suceava, iar paznici sunt căutați de Primăriile Ghindăoani și Ștefan Cel Mare din Neamț.

Primăria comunei Răchiți, din județul Botoșani, are nevoie de 3 muncitori necalificați, iar Primăria Roman, din județul Neamț, caută tot 3 muncitori necalificați. Tot trei posturi sunt la Filiala Județeană Neamț a Asociației Comunelor din România, pentru auditor intern superior și auditor intern asistent.

La Prefectura Botoșani este scos la concurs un post de șef de serviciu, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț vrea un asistent medical generalist, iar Mai multe detalii pe posturi.gov.ro, un portal unic al informațiilor privind posturile vacante din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava