Concert pascal
MOPAN Suceava

Tocmai a apărut pe Netflix documentarul care aduce în atenția urmăritorilor unul dintre cele mai urmărite procese din ultimii ani, cel al actorului Johnny Depp și al fostei sale soții, Amber Heard! La doar 14 luni după ce procesul de defăimare dintre Amber Heard și Johnny Depp s-a încheiat, Netflix aduce o nouă perspectivă asupra procesului care a captivat nu doar o națiune, ci aparent întregul univers social media, notează click.ro.

Johnny Depp a intentat un proces de defăimare în valoare de 50 de milioane de dolari, iar Heard, fosta sa soție, a contraatacat pentru 100 de milioane de dolari. Timp de săptămâni întregi, de la începutul audierii, în aprilie, până la încheierea acesteia, în iunie, telespectatorii s-au adunat pe rețelele de socializare pentru a examina mărturiile și dovezile. Oamenii l-au favorizat în mare parte pe Depp și au ridiculizat-o pe Heard.

Acum Netflix, a lansat ieri, 16 august, un documentar în trei părți intitulat „Depp vs. Heard” care examinează reacția împotriva lui Heard și, de asemenea, împletește mărturiile foștilor soți, astfel încât telespectatorii să poată obține fiecare relatare a crizelor majore una după alta. Documentarul este regizat de Emma Cooper, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/noul-serial-despre-johnny-depp-si-scandalul-anului-2292419.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava