MOPAN Suceava

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Stulpicani, au intervenit duminică dimineața cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Plutonița, orașul Frasin.

La sosirea echipajelor ardeau casa de locuit și o parte din anexele gospodărești, construcții corp comun, majoritare din lemn, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Pompierii paramedici SMURD au preluat proprietara, în vârstă de 85 de ani, care a suferit arsuri la nivelul feței și un traumatism la piciorul stâng. După ce i s-a acordat primul ajutor medical, victima a fost transportată la spital pentru tratament de specialitate și investigații suplimentare.

Au ars casa de locuit (cu bunuri din interior), o magazie și acoperișul adăpostului de animale, pe o suprafață totală de aproximativ 100 de metri pătrați. Incendiul a afectat și locuința învecinată, unde s-au degradat elemente de tâmplărie din PVC și aproximativ 20 de metri pătrați din fațada casei.

Flăcările au izbucnit din bucătăria locuinței, cel mai probabil din cauza jarului sau scânteilor căzute din soba cu acumulare de căldură. Incendiul a fost lichidat în jurul prânzului, iar pompierii au salvat restul anexelor gospodărești și locuințele învecinate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava