Concert pascal
MOPAN Suceava

O enoriașă din județul Suceava îngrozită că Antihristul va cuceri Cerul îi cere ajutorul arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților,  IPS Calinic. ”Antihristul sau forțele răului, care or fi ele, vor să cucerească și Cerul dacă se cred ca Dumnezeu și dacă vor să fie mai sus decât Dumnezeu? Pot să pășească spre a face acest lucru? Pot face acest lucru dacă – și după ce – ar cuceri Pământul? Nu le oprește Cerul înainte de a face orice pas pentru a ajunge mai sus decât pământul? Vă mulțumesc pentru că ați citit ce am scris. Și mulțumim, Părinte Arhiepiscop Calinic, că încă ne răspundeți chiar și la cele mai amărâte scrisori, deși trebuie să îndurați tot mereu, după cum vedem și noi, mult mai multe tristeți decât bucurii din citirea lor”, a scris enoriașa.

”Să avem credința că Preamilostivul Dumnezeu nu ne va lăsa pradă forțelor despre care dumneavoastră faceți vorbire. Cartea Iov din Sfânta Scriptură rămâne de referință în acest sens”, a răspuns IPS Calinic.

O enoriașă din Suceava îngrozită că Antihristul va cuceri Cerul îi cere ajutorul IPS Calinic, 6.5 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (8 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava