Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto77 poze în acest set

Momente cu mare încărcătură emoțională s-au petrecut duminică, 24 martie, în comuna suceveană Satu Mare acolo unde o localnică a fost sărbătorită la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani. Este vorba de Viorica Colibaba născută la data de 24 martie 1924. Evenimentul s-a desfășurat la Biserica Ortodoxă Parohia ”Sf. Arhangheli Mihai și Gavriil și Sf. Pantelimon” Satu Mare II acolo unde Consiliul Local și Primăria reprezentată de primarul Toader Adrian Lavric și de viceprimarul Mihai Moroșan dar și preotul paroh i-au pregătit centenarei multe surprize. Îmbrăcată într-un frumos costum popular Tanti Viorica, cum îi spun localnicii, a avut parte de o slujbă de mulțumire, de un miniconcert susținut de copii din localitate și de multe premii. Primarul și viceprimarul i-au oferit din partea Primăriei și a Consiliului Local Diploma ”Un secol de viață”, un tort, un buchet de flori, o șampanie și un premiu de 1.000 de lei. La rândul său preotul paroh i-a dăruit o icoană și un buchet de flori și a rugat-o pe bunică să-i aștepte și pe ceilalți să o ajungă din  urmă. Flori a primit de la copii, nepoți și strănepoți dar și de la consăteni.

Lavric: ”Sunt convins că acești 100 de ani tanti Viorica i-a trecut, i-a parcurs cu credință în Dumnezeu, cu echilibru și modestie în toate”

”Precucernice părinte, domnule viceprimar, domnule consilier local Colibaba Constantin, onorată asistență. Asistăm astăzi cu toții la un moment  important în comunitatea noastră, o să-i spun un moment rar întâlnit când un localnic al comunității noastre atinge vârsta de 100 de ani. Aici este vorba de doamna Colibaba Viorica, tanti Viorica cum îi spunem  noi care astăzi împlinește venerabila vârstă de 100 de ani. 100 de ani care sunt greu de numărat dar mai ales de trecut prin toate obstacolele vieții. Sunt convins că acești 100 de ani tanti Viorica i-a trecut, i-a parcurs cu credință în Dumnezeu, cu echilibru și modestie în toate. Cu acest prilej ținem să o felicităm în numele tuturor locuitorilor comunei Satu Mare, să-i urăm multă  sănătate, binecuvântări alese și un călduros ”La mulți ani”. Din partea administrației publice ca și reprezentant împreună cu domnul viceprimar acordăm doamnei Colibaba Viorica o diplomă de excelență intitulată ”Un secol de viață”. Primăria și Consiliul Local acordă un premiu de 1.000 de lei, un tort, o sticlă de șampanie și  un buchet de flori împreună cu tradiționalul ”La mulți ani”. Vă doresc sănătate, post binecuvântat și să ne întâlnim sănătoși ori de câte orie este nevoie”, a transmis primarul Toader Adrian Lavric. De menționat că Tanti Viorica are cinci copii, 9 nepoți și 9 strănepoți. La final toți cei din biserică i-au cântat  sărbătoritei ”Mulți ani trăiască”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava