• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O persoană și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite în urma unui grav accident rutier care a avut loc în această dimineață în localitatea Vicovu de Jos. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, în accident au fost implicate două mașini, în care se aflau șase persoane. În urma impactului o persoană a murit, iar alte trei au fost transportate la spital, fiind conștiente. Accidentul a avut loc în jurul orei 8:00. În accident a fost implicată și o a treia mașină, care a fost avariată ușor.
Alin Găleată a precizat că la fața locului au intervenit două autospeciale, o ambulanță SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava