Muzeul Bucovinei

Șoferul unui TIR și-a pierdut viața în urma unui accident grav care a avut loc astăzi în satul Băișești, comuna Cornu Luncii. În accident au fost implicate două autotrenuri și o autoutilitară. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava șoferul unuia dintre cele două autotrenuri a rămas încarcerat, în stare de inconștiență. Pentru salvarea acestuia, la fața locului s-a deplasat un modul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.


„Colegii de la descarcerare au avut o misiune dificilă, în sensul în care au fost nevoiți să taie elementele de caroserie contorsionate, pentru a putea extrage victima și a o preda echipajelor medicale pentru monitorizare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată. Din nefericire, personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean a declarat decesul bărbatului, în vârstă de 62 de ani.


O altă persoană implicată în accident a fost rănită ușor și a fost preluată de către cadrele medicale, pentru acordarea primului ajutor medical, însă aceasta a refuzat transportul la spital.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava