Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

O tânără suceveancă singură cere sprijinul arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, să o ajute să se călugărească.  ”În cazul în care cineva vrea să intre în mănăstire, averea trebuie donată înainte de a avea certitudinea că va fi călugăr sau călugăriță? Spuneți-mi, primiți în mănăstire ca viitori călugări/călugărițe ….., mai exact …..? Sunt o tânără de ……. Aș putea să intru în mănăstire? Sau aș putea să merg la o mănăstire de maici să ajut la treaba și să stau acolo ca să nu mai locuiesc singură? …..Vă rog, ajutați-mă cumva….”,a  scris tânăra.

”Încercați să mergeți la o mănăstire, desigur, de călugărițe, mai aproape de casa dumneavoastră, ca să vă familiarizați cu viața de mănăstire. În timp, maica stareță va constata dacă sunteți potrivită pentru monahism sau nu. Cât despre averea dumneavoastră, nu vă grăbiți să o donați, este doar a dumneavoastră”, a răspuns IPS Calinic.

O tânără care trăiește singură și care vrea să se călugărească vrea să afle de la IPS Calinic dacă averea trebuie donată înainte sau după ce intră în mănăstire, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava