Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Roman este foc și pară! Vedeta este extrem de revoltată pe cei care încă mai discută în emisiuni despre datoriile pe care mama sa, Mioara Roman, le-a lăsat după moarte. Vorbim despre o sumă de sute de mii de euro care a devenit subiectul multor dezbateri publice, în condițiile în care Oana și Cantica ar fi bune de plată. Ei bine, în emisiunea „Follow us!” de la Kanal D2, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezbătut acest caz împreună cu Mara Bănică și avocatul Adrian Cuculis, fapt ce ar fi deranjat-o extrem de mult pe Oana Roman, potrivit click.ro.

Deși nu a spus exact la cine se referă, Oana a declarat că s-a săturat ca anumite persoane să îi dezbată viața în emisiuni și le-a spus foarte clar să își vadă de viața lor.

„Aud că se tot comentează încă prin emisiuni despre mine și despre mama… Le roade pe unele grija… Stau ca țațele și își dau cu părerea despre lucruri care nu a legătură cu viața lor. Doar așa în micimea lor, fără caracter și fără Dumnezeu… Își fac păcate aproape jubilând la gândul că poate mie și familiei mele o să ni se întâmple chestii nasoale. Mi-ar fi rușine să mă uit la mine în locul lor. Ce țară plină de oameni de nimic. Cum zicea mama: lume multă, oameni puțini.” , a transmis Oana Roman, pe InstaStory, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/oana-roman-la-cutite-cu-vedetele-din-televiziune-2347025.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava