• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Olly Murs abia așteaptă să devină tătic.
Cântărețul în vârstă de 29 de ani – care are o relație cu modelul Francesca Thomas – a declarat că, deși nu este încă pregătit să se așeze la casa sa, își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie la un moment dat, informează contactmusic.com.

Întrebat care-i sunt planurile de viitor, artistul a spus, potrivit sursei citate: ”Nu este ceva ce îmi doresc chiar acum, dar abia aștept să am copii. Majoritatea bărbaților, la un moment dat, visează să se căsătorească și să țină un micuț în brațe.”

Deasemenea, intepretul hit-ului ‘Dear Darlin’ a spus că nu-i plac deloc fetele care se joacă cu sentimentele bărbaților: ”Urăsc toate aceste prostii; jocurile acestea prostești, când două persoane (care se plac) se ignoră. Dacă îți place o persoană, abordeaz-o. Unii dintre prietenii mei se joacă așa, iar apoi regretă, pentru că fetele se plictisesc. Fetele îmi făceau și mie așa și nu-mi plăcea deloc, mă enervam. Trebuie să fii sincer cu persoana pe care o placi.”, a mai spus Olly, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava