MOPAN Suceava

Otilia Bilionera a revenit în țară, după ce a fost nevoită să părăsească Survivor România, la recomandarea medicului. Aceasta nu a mai putut intra pe traseu din motive medicale, așa că a fost eliminată din concurs, notează click.ro.

După ce a fost eliminată din cadrul competiției Survivor România din motive medicale, Otilia a revenit în România, la viața bună de dinainte de a accepta provocarea din Republica Dominicană. Otilia Bilionera le-a povestit urmăritorilor săi cu ce probleme de sănătate s-a ales în urma participării în competiția care îi aduce adesea pe concurenți la limită.

„Bună dragilor, mi-a fost foarte dor de voi! După cum știți, din cauza unor probleme medicale, am fost eliminată seară trecută din competiția Survivor România. Am fost tratată în „mai multe reprize” cu antibiotice puternice, luate pe stomacul gol, însă infecția urinară și inflamația la ovare pe care le-am făcut fix înainte de competiție nu au cedat deloc.”, a explicat Otilia, conform sursei citate.

Cu toate acestea, se pare că tratamentul nu și-a făcut efectul din cauza condițiilor grele din cadrul competiției, așadar medicul a decis să o trimită acasă. Otilia a povestit că a ajuns să aibă sângerări gastrice și dureri puternice de stomac, fiind suspectă de gastrită sau ulcer.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/otilia-bilionera-s-a-intors-in-tara-am-inceput-412257.html#gal=loPNQSnh3Y&gal_i=6&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava