Concert pascal
MOPAN Suceava

Dragoș Dolănescu a participat, în weekend-ul trecut, la o întâlnire la care au luat parte mai mulți politicieni din America, printre care și fostul președinte american Donald Trump, notează click.ro.

Deputatul din Costa Rica a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum au decurs discuțiile și ce a spus Donald Trump despre atacul Rusiei asupra Ucrainei. ”Sunt la CPAC, întâlnirea Partidului Republican. Sunt politicieni și din restul lumii. Ieri seară, președintele Donald Trump a susținut o conferință destul de dură și vehementă, care cheamă la pace. A spus că, dacă el ar fi fost acum președintele Statelor Unite, de fapt nu s-ar fi întâmplat ceea ce se întâmplă acum. După cum vedeți aici, tema principală a discuției este ceea ce se întâmplă în Ucraina… și cum devine din ce în ce mai grav. Aici s-au întâlnit oameni, femei și bărbați din toate partidele politice din lume, dar care sunt conservatoare și de dreapta. Și eu am venit să reprezint nu numai Costa Rica, în calitate de deputat, dar și ca român interesat de ceea ce se întâmplă în Europa”, a declarat pentru Click!, Dragoș Dolănescu.

La întâlnirea respectivă, Donald Trump a criticat dur atitudinea actualului președinte în negocierile cu Rusia condusă de Vladimir Putin.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dragos-dolanescu-dezvaluie-mesajul-lui-donald-412233.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava