Concert pascal
MOPAN Suceava

Fosta vedetă ‘Baywatch’ Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul ei, fundaşul formaţiei Olympique Marseille, Adil Rami, după o relație de aproximativ un an, potrivit presei de peste ocean.

Actrița în vârstă de 51 de ani ar fi decis să părăsească locuința lor din sudul Franței, pentru că simțea că din cauza ei Adil nu interacționează destul de mult cu copiii săi, gemenii Zayn și Madi, pe care îi are împreună cu fosta lui iubită, Sidonie Biemont.

O sursă apropiată actriței a spus pentru New York Post: „După ce a petrecut ultima săptămână cu cei doi copii drăgălași ai lui Adil… lui Pam i s-a frânt inima gândindu-se că el nu petrece destul timp cu ei, așa cum, ar trebui, așa că a decis să plece. Pamela simte că ea este motivul pentru care el nu petrece mai mult timp cu copiii lui. (…) Este un lucru pe care ea îl face sincer, este romantic – ea este cu inima frântă. Adil se împarte cu greu între ea și mama copiilor lui…”

Aceeși sursă a mai spus că mișcarea Pamelei, care are doi copii cu fostul ei soț, Tommy Lee – pe Brandon, în vârstă de 22 de ani, și pe Dylan, în vârstă de 20 de ani – este una tipic pentru ea. „Este tipic Pamelei să se sacrifice de dragul iubirii. Asta este pentru fericira lui și a copiilor lui. Ei au nevoie mai multă de el decât ea. Ea știe că Adil îi va mulțumi într-o zi.”, a adăugat sursa, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava