Concert pascal
MOPAN Suceava

Are o imagine strălucitoare, este superbă și apare mereu cu zâmbetul pe buze. La 30 de ani, Selena Gomez lasă impresia unei tinere de succes căreia nu îi lipsește nimic. În realitate, în spatele măștii celebrității, se ascund traume și tragedii nebănuite, notează click.ro.

Selena Gomez a oferit detalii neștiute, până acum, despre toate problemele ei de sănătate, într-un documentar lansat, recent, „Selena Gomez: My Mind&Me”, adică „Selena Gomez: Eu și gândurile mele”.

„Voi fi foarte sinceră cu toată lumea în legătură cu asta: am fost la patru centre de tratament. Cred că atunci când aveam douăzeci de ani a început cu adevărat perioada întunecată. Am început să simt că nu dețin controlul asupra a ceea ce simțeam. Am crescut crezând că voi fi căsătorită la 25 de ani. M-a distrus că nu eram nici pe departe în situația visată”, a povestit Selena Gomez, într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Artista a devenit invidioasă pe alte celebrități, care la vârsta ei aveau deja întemeiată o familie. Ea a spus că singura ei prietenă, din industria muzicală, este Taylor Swift. Tânăra a devenit tot mai singuratică, așa că a căzut pradă unei depresii crunte, iar, în 2018, s-a întâmplat ceva îngrozitor.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/selena-gomez-diagnosticata-cu-tulburare-bipolara-2217996.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava