Concert pascal
MOPAN Suceava

Actița Sharon Stone, în vârstă de 64 de ani, deplânge pierderea fratelui ei Patrick Stone, care a murit subit duminică în Pennsylvania. Avea 57 de ani. Actrița a confirmat decesul fratelui ei la sfârșitul zilei de luni, publicând o fotografie cu ei împreună pe Instagram. „RIP fratele meu Patrick Joseph Stone.”, a fost descrierea imaginii, potrivit click.ro. Biroul medicului legist a declarat pentru TMZ că Patrick a suferit o moarte subită cardiacă din cauza unei boli de inimă. Nu este clar dacă a fost internat în spital în momentul decesului.

Soția sa, Tasha Stone, și-a plâns soțul duminică, spunându-le celor dragi pe rețelele de socializare că a murit la primele ore ale dimineții. „Inima mea simte că mi-a fost smulsă din piept. Patrick a mers să fie cu micuțul nostru dulce River în jurul orei 3:30 în această dimineață. Nu știu ce să mai zic, el era lumea mea”. River a fost fiul lui Patrick și Tasha, în vârstă de 11 luni, care a murit în august 2021, mai notează sursa citată.

Citește mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/sharon-stone-este-in-doliu-fratele-ei-a-murit-2242311.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava