Concert pascal
MOPAN Suceava

Sportivii secţiilor de lupte greco-romane de la cluburile din Suceava şi Rădăuţi au încheiat competiţiile naţionale pe 2018 la Putna, acolo unde pentru al doilea an consecutiv s-a desfăşurat Cupa României pentru juniori I. În competiţia organizată de Federaţia Română de Lupte, în colaborare cu Primăria comunei Putna, la lupte greco-romane au concurat pe saltea peste 150 de sportivi din toată ţara, Cupa României desfăşurându-se şi la lupte feminine şi lupte libere. Sucevenii pregătiţi de antrenorii Valerică Gherasim, Andrei Bolohan şi Daniel Ciubotaru au reuşit să câştige patru medalii, două de aur şi câte una de argint şi de bronz. Component al lotului naţional al României, Adrian Agache a reuşit să câştige medalia de aur la categoria 77 de kilograme. Un alt component al lotului naţional, Teodor Chira, a avut şi el o evoluţie foarte bună în urma căreia a câştigat medalia de aur la categoria 97 de kilograme. Cei doi luptători suceveni au fost declaraţi super campioni, şi asta deoarece ei sunt câştigătorii aurului şi la Campionatul Naţional de juniori I, iar la lupte greco-romane a mai reuşit această performanţă doar un sportiv din Bacău, în cele 10 categorii de greutate din concurs. Tot la categoria 77 de kilograme, Mihai Căldăraru a câştigat medalia de argint, după o finală pierdută în faţa colegului său de club Adrian Agache. Tot de la Suceava, Marius Blându a câştigat medalia de bronz la categoria 63 de kilograme.

La Cupa României au participat şi sportivii de la Rădăuţi, pregătiţi de antrenorii Florin Rusu şi Mihai Reman. Rădăuţenii au avut şi ei o evoluţie foarte bună, obţinând trei medalii.
Viorel Beghean, pregătit de Mihai Reman, a câştigat aurul la categoria 60 de kilograme, Ciprian Trufan a ocupat acelaşi loc la categoria 130 de kilograme, în timp ce colegul lor Ionuţ Stephan a luat argintul la 87 de kilograme, ambii fiind pregătiţi de Florin Rusu.

Sportivii din judeţ vor încheia anul la Memorialul „Constantin Tăpârjan”, o competiţie organizată în memoria regretatului antrenor emerit sucevean, ce a ajuns la a treia ediţie şi va avea loc la sala de sport de la Dumbrăveni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava