Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipele de negociere ale PDL şi PNL Suceava au stabilit astăzi de comun acord că stabilirea viitoarelor majorităţi din Consiliile Locale din judeţul Suceava să fie definitivate după Congresul Naţional al liberalilor în care va fi aleasă noua conducere naţională, şi care va avea loc în perioada 27 – 28 iunie 2014. După şedinţă liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, ne-a declarat că în cadrul acestei întâlniri au avut loc primele discuţii cu privire la constituirea de majorităţi PNL-PDL la nivelul localităţilor din judeţ şi în Consiliul Judeţean.

„Discuţiile pe această temă vor continua după Congresul PNL. După acest moment vom stabili majorităţi acolo unde se poate la nivelul Consiliilor Locale şi în Consiliul Judeţean. Iar concluziile le vom trage după Congresul liberalilor, atunci când vom putea discuta concret pentru stabilirea acestor majorităţi”, a spus Gheorghe Flutur. De precizat că din echipa PDL de negociere cu PNL Suceava au mai făcut parte liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, Ioan Balan, precum şi alţi lideri judeţeni, printre care Orest Onofrei, Vasile Ilie, Vasile Tofan sau Gheorghe Niţă. De cealaltă parte, din echipa de negociere a liberalilor suceveni au făcut parte liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, precum şi câte un reprezentant din fiecare colegiu, printre care Steliana Miron, Mihăiţă Negură, Constantin Galan, Marius Zmău sau Vasilică Băiţan.

La rândul său, liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat că întâlnirea cu democrat liberalii a avut drept scop discutarea şi analizarea de proiecte pe care „încă cele două partide” să le sprijine la nivel local şi judeţean în interesul sucevenilor. „Atât pentru PNL, cât şi pentru PDL, cred, importantă este Bucovina, judeţul Suceava şi nevoia stringentă de dezvoltare a judeţului. În numele acestor nevoi şi necesităţi, PNL şi PDL consideră oportună crearea de majorităţi în Consiliul Judeţean şi în toate localităţile judeţului în vederea sprijinirii viitoarelor proiecte de dezvoltare a judeţului Suceava”, a spus Băişanu, care a mai adăugat că „nici o construcţie politică nu trebuie făcută de dragul politicii şi a politicienilor, ci doar pentru şi în numele cetăţenilor judeţului Suceava şi a proiectelor de dezvoltare. Bucovina şi judeţul Suceava înainte de toate!”.

El a arătat că în acest context, grupul de negociere din partea PNL va sprijini toate majorităţile politice care vor fi posibile în judeţul Suceava. Băişanu a mai spus că până la Congresul PNL, membrii echipelor de negociere din partea PNL şi PDL din fiecare colegiu se vor întâlni pentru a analiza problemele localităţilor şi pentru a veni cu propuneri concrete pentru fiecare localitate în parte. El a mai arătat că pe data de 3 iulie a.c. va avea loc o nouă întâlnire a echipelor de negociere din PNL şi PDL Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava