PNL
PSD
PMP

Recent, la Bucuresti s-a desfășurat finala Campionatului Național de automodele captive, la care au participat cu success sportivii de la CSTA Suceava. Dupa trei zile de concurs au fost obtinute  rezultatele:
La clasa CB1,5 juniori, titlu de campion a fost adjudecat de suceveanul Sebastian Berari, urmat la mică diferență de colegul său Marian Lazăr. La clasa CB 2,5, cei doi coechiperi au făcut rocada locurilor în clasamentul final, Marian Lazăr locul I și campion național, urmat de Sebastian Berari. La clasa CB 3,5 Marian Lazăr a ocupat locul III. La clasa tracțiune roată, CSTA Suceava a prezentant o echipa incompletă,  obținând  totușI în final locul III.
La seniori, la clasa CB 1,5, Ioan Botușan, de la CSTA Suceava, a cucerit titlul de campion național, fiind urmat de coechiperul său, Vasile Storociuc. La clasa CB 2.5, Vasile Storociuc a ocupat locul III. În clasamentul general al probei, CSTA Suceava a ocupat locul III. În clasementul general pe echipe, CSTA Suceava, a obținut locul II.
”Nu este prima dată când sportivii noștri se remarcă la aaceastă competiție. Aceste rezultate confirmă valoarea automodeliștilor suceveni pe plan național” a declarat Ioan Botușan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Angelica Fador - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava