Concert pascal
MOPAN Suceava

Recent, pe câmpul din localitatea Costești din județul Buzău s-a desfășurat Campionatul Național de rachetomodele. CSTA Suceava a participat la competiție cu cinci sportivi, sportivi care au încercat și în mare parte au reușit să facă față condițiilor de concurs, dar și  vremii nepotrivite practicării acestui sport tehnico aplicativ. După terminarea probelor de concurs toti  sportivi de la CSTA Suceava au izbutit să urce pe podiumul de premiere.

La clasa S3A și S6A,  Negrea Constantin a ocupat locul I și a cucerit astfel titlu de campion național, la clasa S9A, Lazăr Marian a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului obținând locul I și titlul de campion național. Negrea Constantin a mai obținut locul II la clasa S4A, iar colegul său Vranău Nicolae locul II la clasa S6A. De menționat faptul că acești doi sportivi provin de la Clubul Copiilor din Câmpulung Moldovenesc și se pregîtesc sub îndrumarea lui Ioan Catargiu și el fost multiplu campion național. În clasamentul pe echipe juniorii au cucerit trei locuri I la clasele S3A, S6A, S9A și locul II la clasa S4A

La seniori  Ioan Catargiu a ocupat locul I la clasa S4A, Liviu Botușan a ocupat treapta a doua la clasele S3A și S6A la puține secunde de câștigători. Pe echipe, prezentând o echipă incompletă (doar doi sportivi) CSTA Suceava a obținut un loc II la clasa S4A și locul lII la clasele S3A, S6A și S9A.

”Putem spune că rezultatele obținute sunt mai mult decât mulțumitoare ținând cont că toți cei cinci sportivi de la  CSTA Suceavan vor reprezenta România la Campionatul European de Rachetomodele din 2019, competiție care se va organiza în țara noastră” a declarat antrenorul echipei CSTA Suceava, Ioan Botușan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava