• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Doi dintre sportivii secţiei de lupte greco-romane de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, Bogdan Pop şi Cosmin Mihalache, pregătiţi de antrenorul Andrei Bolohan, au reuşit o nouă performanţă la nivel internaţional. Cei doi luptători au participat cu lotul naţional de juniori II a României, pregătit de antrenorii Cătălin Matache şi Constantin Mircea, la un puternic turneu internaţional în Croaţia, competiţie în care ambii au ajuns în finala categoriei la care au luptat. Astfel, Bogdan Pop a reuşit să câştige medalia de argint la categoria 60 de kilograme, aceeaşi medalie obţinând-o şi colegul său Cosmin Mihalache, la categoria 92 de kilograme.

Înaintea acestei competiţii, cei doi luptători suceveni au reuşit la Lugoj să câştige titlurile de campioni naţionali ai României, la Campionatul Naţional Şcolar de lupte greco-romane. Săptămâna viitoare, Bogdan Pop şi Cosmin Mihalache, dar şi Ioan Bălan, antrenat de Valerică Gherasim, tot la Liceul cu Program Sportiv Suceava, vor intra pe saltea la Internaţionalele României pentru juniori II, iar la finalul lunii vor lupta pentru medalii la Campionatul Naţional Individual pentru juniori II, ce va avea loc la Constanţa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava