Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 120 de voluntari au participat la o acțiune de împădurire derulată de angajații Direcției Silvice Suceava la Ocolul Silvic Vama.

La acțiunea de împădurire au fost prezenți pe lângă silvicultorii suceveni, elevi ai Colegiului Silvic ”Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc, ai Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare”, ai școlilor generale ”Bogdan Vodă” din Câmpulung Moldovenesc și ”Ion Șuhane” din localitatea Frumosu, jandarmi, angajați ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, reprezentanți ai Rotary Club Câmpulung Moldovenesc și ai Primăriei Frumosu.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva va regenera în acest an 12.615 hectare fond forestier, din care 7.935 de hectare prin regenerări naturale și 4.680 prin lucrări de împăduriri, prin plantare de puieți forestieri, urmând a fi plantați în cele două campanii de împăduriri, de primăvară și toamnă, peste 27 de milioane de puieți forestieri.

Romsilva va investi în acest an 192,48 milioane de lei în regenerarea pădurilor de stat.

În ultimii cinci ani, în pădurile de stat administrate, Romsilva a regenerat 79.601 de hectare, plantând peste 170 de milioane de puieți forestieri, și a investit în lucrările de regenerare a pădurilor 593 de milioane de lei. Puieții folosiți la împăduriri provin din pepinierele proprii, Romsilva producând anual aproximativ 50 de milioane de puieți forestieri din 60 de specii, în 9 pepiniere centrale și circa 600 de pepiniere aparținând celor 313 Ocoale Silvice din cadrul celor 41 de Direcții Silvice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava