Concert pascal
MOPAN Suceava

Federația Română de Fotbal a găzduit în București, pe 22 și 23 septembrie, la hotelul Marriott, UEFA Academy Summit, un eveniment organizat în premieră și dedicat absolvenților cursurilor UEFA Academy.

Peste 300 de invitați au fost prezenți la activitățile din cele două zile, printre ei și foști fotbaliști precum Sami Khedira, Stylian Petrov și Răzvan Raț. Aceștia au participat la conferințe despre viitorul fotbalului, bună guvernanță și schimbările din industria fotbalistică, dar și la evenimente de networking, în care au avut oportunitatea de a cunoaște alți absolvenți ai cursurilor UEFA sau de a consolida legăturile cu foști colegi.

Cele două zile au fost dedicate prezentărilor și workshopurilor ținute de experți despre viitorul sportului și tehnologiile care l-au modelat în ultimii ani, dar și activităților distractive, inclusiv meciuri de fotbal.

Mai multe detalii, foto și video, aici: https://www.frf.ro/comunicari/comunicate-frf/fotovideo-peste-300-de-participanti-la-bucuresti-la-editia-inaugurala-uefa-academy-summit/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava