Concert pascal
MOPAN Suceava

Pete Davidson ar fi blocat-o pe fosta sa logodnică, Ariana Grande, pe Instagram, pentru „a se putea distanța de ea; pentru sănătatea lui”, potrivit contactmusic.com.

Într-o captură de ecran distribuită de un fan de-al artistei pe Twitter, se poate citi următorul mesaj scris de ea: „Nu am încurajat nimic altceva decât iertare. Țin foarte mult la Pete și la sănătatea lui și nu aș încuraja niciodată un comportament neadecvat. Nu am văzut nimic din ce a postat el în ultima vreme, pentru că m-a blocat, dar vreau să știți că nu aș încuraja nimic din ce nu ar face bine și voi știți asta. Țin foarte mult la el.”

Deși nu se știe exact când Pete a blocat-o pe Ariana, o sursă a spus pentru Us Weekly că acesta ar fi făcut asta pentru „a se putea distanța de ea; pentru sănătatea lui”.

Ultimele vești vin după ce Ariana Grande a vorbit public cu scopul de a-și apăra fostul iubit – despre care se zvonește că ar avea o nouă relație – de orice comentarii răutăcioase în mediul online.

Cântăreața a scris pe Intsagram: „Știu că știți asta deja, dar simt nevoia să le reamintesc fanilor mei să fie blânzi cu cei din jur. Nu vreau să încurajez nimic altceva decât iertarea și pozitivitatea. Țin foarte mult la Pete și la sănătatea lui. Vă rog să fiți buni unii cu alții, chiar și pe internet.”

De asemenea, artista de 25 de ani le-a mai spus ‘urmăritorilor’ ei că dragostea pentru fostul ei iubit este „irevocabilă” și că, dacă cineva a înțeles altceva din muzica sa recentă – inclusiv cântecul ‘thank u, next’ – e greșit. „Așa că, vă rog, orice ați încerca să demonstrați, încetați. Dragostea mea pentru el este irevocabilă și dacă v-ați făcut o altă impresie pe baza muncii mele recente, înseamnă că nu ați înțeles ceea ce trebuie.”, a mai scris Ariana Grande, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava