Concert pascal
MOPAN Suceava

Pete Davidson este încă șocat de faptul că este logodnicul Arianei Grande și este atât de disperat să nu o piardă, încât vrea să o lase însărcinată. El a glumit că i-a înlocuit anticoncepționalele cu bomboane mentolate.

Într-o apariție la ‘Saturday Night Live’, el a spus, potrivit contactmusic.com: „M-am logodit și nimeni nu poate crede asta. Nici eu nu pot crede. Înțeleg, este cel mai mare star pop din lume, iar eu sunt acel tip de la ‘SNL’ despre care toți cred că are nevoie urgentă de o transfuzie de sânge. Vă mai amintiți când un oraș întreg s-a prefăcut că acel copil e Batman pentru că era bolnav? Cam așa mă simt și eu. Noaptea trecută i-am înlocuit anticoncepționalele cu bomboane mentolate. Cred în noi, dar vreau să mă asigur că nu pleacă nicărieri.”

Deși este convind că relația lor va dura, Pete își dorește un contract prenupțial, ca să se asigure că Ariana nu îi va lua încălțămintea sport, în caz de o despărțire. El a glumit: „Sigur că vreau un contract prenupțial, știi, Doamne ferește, poate nedespărțim și îmi ia jumătate din încălțămintea sport. Acum, uite, mă simt foarte bine alături de o femeie de succes, este extraordinar. Locuiesc acasă la ea.”

Cei doi au început să formeze un cuplu la doar câteva săptămâni după ce cântăreța de 25 de ani s-a despărțit de cel cu care a fost doi ani, Mac Miller – care, în mod tragic, a decedat în septembrie, în urma unei presupuse supradoze de droguri – și și-au anunțat logodna în luna iunie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava