Concert pascal
MOPAN Suceava

Pharrell Williams a mărturisit că nu și-a imaginat vreodată că piesa ‘Get Lucky’ va deveni atât de populară, potrivit contactmusic.com.

Starul hip-hop este copleșit de succesul pe care-l are colaborarea sa cu duo-ul francez Daft Punk – care, o dată cu lansarea acestei piese, și-a făcut revenirea – și chiar dacă era conștient că melodia va ieși bine, nu se aștepta să bată atâtea recorduri.

În ziua lansării oficiale, ‘Get Lucky’ a devenit cel mai vândut single de pe Spotify, într-o perioadă de 24 de ore, în America și Marea Britanie – s-a menținut și următoarele patru săptămâni pe primul loc în clasamente și a reușit să vândă mai mult de 600.000 de copii.

Pharrell a declarat pentru MTV News, potrivit sursei citate: ”Vreau să spun, m-am gândit că o să fie bună piesa, dar nu am crezut că o să aibă un așa succes; nu am știut că va bate atâtea recorduri, nu am avut nicio idee. M-am gândit că va fi OK, pentru că este ceva diferit și frumos și voi, prieteni, știți că eu trăiesc pentru astfel de lucruri, îmi place să fac lucruri diferite. Așa că, faptul că single-ul are atât de mult succes, se datorează fanilor; oamenii l-au făcut un fenomen. Tot ce putem noi să spunem este ‘mulțumim tuturor’. M-am întâlnit ieri cu roboții și, bineînțeles, sunt și ei foarte recunoscători.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava