Concert pascal
MOPAN Suceava

Cunoscutul om de afaceri Radu Aurelian Airoaie va candida sub culorile PNL la funcția de primar al comunei Mitocu Dragomirnei la alegerile locale din 9 iunie. Radu Aurelian Airoaie are 47 de ani, este căsătorit și are doi copii, un băiat, Ioan Ovidiu și o fată, Ana-Maria Bianca, ambii majori. Din 2006 conduce cu succes o firmă de transport, o afacere de familie în care i-a cooptat pe fiul și pe fratele său, firmă care an de an a funcționat doar pe profit. După ce a performat ca antreprenor, candidatul liberal este pregătit să performeze și în administrație. Pregătirea a făcut-o în cele două mandate de consilier local în deliberativul din Mitocu Dragormirnei calitate care l-a ajutat să realizeze mai bine care sunt nevoile comunei și să-și contureze un plan de dezvoltare realist.

”În primul rând vreau să aduc normalitatea în localitate, să dispară teroarea la care sunt supuși cetățenii. În prezent cetățenii nu au voie să vorbească iar dacă  cineva a avut cumva curajul să spună că ceva nu e făcut bine în localitate sau să emită vreo idee pentru dezvoltarea comunei este catalogat ca fiind împotriva primarului. Or, criticile te fac să fii mai bun nicidecum laudele. Acest mod în care sunt tratați oamenii trebuie să dispară. De acest tratament a beneficiat și consilierii locali. Deliberativul local nu a fost consultat niciodată spre exemplu cu privire la nivelul taxelor și impozitelor locale. Ni s-au pus totdeauna pe masă proiecte care trebuiau doar votate. Nu s-a ținut cont de părerea noastră cel puțin în ultimii patru ani. Sunt o mulțime de proiecte pentru care s-au plătit studii de fezabilitate și proiectarea și zac în sertare. Apoi, sunt o mulțime de oameni care au de recuperat terenuri încă din 1990, sunt mulți oameni care au hotărâri judecătorești definitive care nu sunt puse în aplicare din diferite motive. Pe lângă acest lucruri care trebuie îndreptate pentru a recâștiga încrederea cetățenilor în actul administrativ am conturat o strategie de dezvoltare a comunei în care motorul vor fi fondurile europene”, a declarat  Radu Aurelian Airoaie. ”Este timpul să ne luăm comuna înapoi”, a conchis candidatul liberal.

PNL l-a lansat pe viitorul primar al comunei Mitocu Dragomirnei. Radu Aurelian Airoaie: ”Este timpul să ne luăm comuna înapoi. Este timpul pentru normalitate”, 8.1 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.1/10 (7 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava