MOPAN Suceava

Pe fondul ploilor abundente din ultimele zile, care au condus la creșterea debitului pe râul Suceava, în dimineața zilei de 01 iulie 2018 a fost decisă închiderea circulației pe podul din localitatea Milișăuți, județul Suceava, situat pe DN 2H, km 4+760. Măsura a fost instituită începând cu ora 06.00. Pentru conducătorii auto au fost stabilite drept rute alternative DN 17A (Ratoș – Dornești – Rădăuți), respectiv DN 2K (Milișăuți – Solca – Păltinoasa), în special pentru traficul ușor.

La prima vedere, este vorba despre o deplasare la nivelul pilelor și aparatelor de reazem ale podului. Obiectivul se află sub monitorizarea reprezentanților DRDP Iași, urmând ca după evaluarea situației să fie stabilite măsurile necesare remedierii.

Mai menționăm că sectorul de drum închis circulației este unul important pentru nordul Bucovinei, asigurând legătura între municipiile Rădăuți și Suceava. Din acest motiv, DRDP Iași lansează încă o dată un apel la înțelegere din partea participanților la trafic, în sensul respectării semnalizării și rutelor alternative instituite, pentru evitarea ambuteiajelor.

În continuare, DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic pentru orice informații despre starea drumurilor naționale din zona Moldovei, prin Dispeceratul său deschis în regim de permanență – tel. 0232/213168. Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum și de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava