Craciun in Bucovina

Polițiștii suceveni au confiscat câteva sute de kilograme de pepene roșu de la un tânăr care vindea legume și fructe într-un sat din orașul Dolhasca. În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Dolhasca l-au depistat în satul Poienari pe un tânăr  de 20 de ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, care vindea produse agricole ambulant. Tânărul comercializa produsele dintr-o  autoutilitară care nu respecta condițiile de igienă și siguranță, fără a fi autorizat în acest sens și fără a deține nici un fel de act pentru marfa vândută.
Vânzătorul a fost sancționat contravențional cu suma de 3.000 lei, fiind ridicate în vederea confiscării 19 kg de ardei gras; 285 kg de cartofi noi; 43 kg de roșii; 29 kg de pepene galben și 352 kg de pepene roșu.
Marfa ridicată în vederea confiscării a fost predată în vederea valorificării, iar suma de bani rezultată urmând a fi predată la ANAF.
Polițiștii atrag atenția agenților economici să respecte legislația privind actele de comerț și să manifeste responsabilitate față de siguranța cetățenilor în ceea ce privește calitatea produselor comercializate. De asemenea, polițiștii recomandă turiștilor dar și sucevenilor să cumpere alimente doar din unitățile autorizate și să nu încurajeze comerțul ilicit care poate avea efecte nefaste nu doar sub impactul financiar dar și al sănătății persoanei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava