Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au confiscat ţigări de contrabandă în valoare de peste 130.000 de lei şi au confiscat autoturismul folosit pentru transportul acestora. Vineri dimineaţă, în jurul orei 9:00, o patrulă de poliţie aflată în patrulare în comuna Suceviţa a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe raza localității însă acesta și-a continuat deplasarea. Ulterior, vehiculul a fost identificat de polițiști abandonat pe raza localității Sucevița, în zona denumită ,,Bercheza”. Maşina a fost transportată la sediul poliției, iar în urma controlului în interiorul acesteia au fost găsite 11.770 de pachete de țigări, fără timbru fiscal, cu inscripţia „Duty Free”.

Țigările în valoare de circa 136.000 lei și celelalte bunuri au fost ridicate pentru cercetări, iar autoturismul în valoare de aproximativ 4.000 de euro a fost indisponibilizat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturism aparțin unei autoutilitare radiate din circulație.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „contrabandă” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, ce va fi soluționat procedural.

Poliţiştii suceveni au confiscat ţigări de contrabandă în valoare de peste 130.000 de lei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava